Onze diensten

Krab Technisch tekenwerk levert voornamelijk technische plannen voor sanitair, CV, ventilatie en elektriciteit, dit zowel voor studiebureaus als installateurs.

Tijdens het tekenproces denken we indien gevraagd mee na over de installatie. Tracé’s voor ventilatie, CV en sanitair kunnen volledig uitgewerkt worden. Lichttoestellen worden ingeplant op basis van aangeleverde Dialux-berekeningen.

We tekenen ook plannen van bestaande toestanden, daarbij kunnen we bestaande ruimtes en woningen opmeten.

Revit

We werken grotendeels met de bibliotheek van TechBiM. Voor installateurs is het vaak zoeken naar de juiste BIM-modellen van de te plaatsen installatie. Indien nodig maken we zelf RFA's aan.

Standaard werken we met de BERS-NL-standaard, die aangepast is zodat deze onze grafische Autocad-standaard benadert.

Autocad

In Autocad wordt intensief gebruik gemaakt van Dynamic Blocks om het tekenproces zo optimaal mogelijk uit te voeren.

Indien gewenst kan een Autocad standaard uitgewerkt worden bij de aanvang van het tekenwerk waardoor steeds dezelfde tekenstijl gehanteerd wordt, en dezelfde symbolenbibliotheek voor uw studiebureau of bedrijf.

Grondplannen

Ter plaatse opmeten van bestaande toestanden aangaande woningen en kantoren, en uittekenen van nieuwe grondplannen, of aanpassen van bestaande grondplannen.

3D Visualisaties

Naast het technische tekenwerk worden ook 3D-modellen uitgewerkt voor o.a. reclamebureaus, webdesigners, etc. Voor een communicatiebureau in Merksem werden enkele modellen uitgewerkt die hun toepassing vinden in een technische catalogus.